Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

fredag 8 juni 2018

3B vecka 23

Hej i värmen!

Här kommer nu lågstadiets sista veckobrev. Denna vecka har vi i skolan arbetat hårt med att avsluta alla arbeten som vi har haft på gång. Idag fredag fick eleverna ta hem sina böcker och pärmar, för under nästa vecka blir det inget ”vanligt” skolarbete.

I tisdags hade vi en trevlig utflykt tillsammans. Vi gick iväg från skolan för att leka lite lekar tillsammans, det blev stafetter av olika slag. Många glada skratt och hejarop hördes. Vi avslutade utflykten med att äta upp de rester som fanns kvar från klassfesten förra fredagen, mums!

För att ni ska ha koll på vad som händer i skolan sista veckan kommer här en påminnelse:

Måndag    Vi cyklar/går till Lillsjön och stannar där hela dagen. Vi tar med mat från skolan. Packa med dig vattenflaska, tom matlåda (att äta ur), bestick samt badkläder om du vill bada.

Tisdag       Vi tränar inför skolavslutningen och städar klassrummet. Slöjd som vanligt. De som ännu inte har tagit hem sina skolsaker gör det denna dag, ta med en väska att lägga sakerna i.

Onsdag     Gårdsfest på förmiddagen för hela Åbymoskolan. På eftermiddagen spelar vi spel tillsammans med 3A. Ta gärna med dig ett eget spel.

Torsdag     Skolavslutning. Eleverna samlas på skolgården kl 8.15 för gemensam promenad till Åby Arena där avslutningen beräknas börja kl 8:45. Dagen avslutas på skolgården igen ca 10. Varmt välkomna!

Fredag      SOMMARLOV!

Trevlig helg!

//Vi som jobbar i 3B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar