Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

fredag 8 juni 2018

3A vecka 23

Hej!
Här kommer lågstadiets sista veckobrev!
I veckan som gått har vi jobbat klart med allt vi har haft kvar. Svenska, matte, NO och SO osv... och eleverna har idag fredag packat med sig alla sina saker hem. Vi har också börjat städa klassrummet för att göra det redo för nästa klass som kommer hit när eleverna far iväg mot årskurs 4 och mellanstadiet.

Veckans första dag avslutades med ett besök på Golfas glassbar där eleverna spenderade de sista slantarna ur klasskassan på vad de tyckte, bästa sätt.

Kikar vi mot nästa vecka så inser vi att vi inte har något vanligt arbete kvar framför oss.

Torsdag     Skolavslutning. Eleverna samlas på skolgården kl 8.15 för gemensam promenad till Åby Arena där avslutningen beräknas börja kl 8:45. Dagen avslutas på skolgården igen ca 10. Varmt välkomna!

Fredag      SOMMARLOV!

Trevlig helg!

Vecka 24:
Måndag:  Utflykt till Lillsjön. Vi cyklar eller går tillsammans från skolgården cirka 08.30, samling som vanligt 08.15. Vi tar med mat från skolan men du behöver själv packa med bestick, en tom matlåda och gärna en vattenflaska! Om du vill passa på att  bada så behöver du också badkläder och handduk.
Tisdag: Vi tränar inför skolavslut ingen i Åby arena. På skolan är det slöjd som vanligt och utöver det städar vi färdigt klassrummet.
Onsdag: Gårdsfest med hela skolan. Kom ihåg att ta med er saker till vår aktivitet om ni har anmält er på något. På eftermiddagen spelar vi spel med 3B och ni får gärna ta med er egna spel hemifrån om ni vill det!
Torsdag: Avslutning cirka 08.45 i Åby arena, vi samlas 08.15 på skolgården och tågar gemensamt till arenan. Dagen avslutas klockan 10.00 på skolgården.
Fredag: SOMMARLOV


Öskar er en härlig helg!
//alla vi i och runt 3A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar