Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

onsdag 23 maj 2018

Veckobrev vecka 22

Veckobrev vecka 22


Nästa vecka fortsätter vi träna på sånger som vi ska sjunga på sommarfesten inför er där hemma. Mer information om sommarfesten finner ni i ett separat blogginlägg som kommer i veckan. Under vecka 22 kommer vi även fortsätta vårt arbete med NTA och göra klart sådant som behöver göras innan skolavslutningen.


Onsdag 30/5 är det hushoppardag på skolan. Detta innebär att våra nuvarande förskoleklassbarn får prova på en förmiddag i sina nya klasser i årskurs 1. Vi kommer under samma dag sätta upp listor på vilka klasser som gäller inför årskurs 1. Dessa listor kommer att vara uppsatta på dörrarna till kapprummen. Under hushoppardagen ska barnen även gruppfotograferas, därför måste vi få in samtyckesblanketten med båda vårdnadshavarens underskrift.

Torsdag 31/5 är det brandövning 09:00 och efter det kommer alla barn ha utegympa på Humpegård. Fredag 1/6 går alla barn till skogen.
Måndag 28/5
Tisdag 29/5
Onsdag 30/5
Torsdag 31/5
Fredag 1/6
 
Storsjung
Hushoppardag klockan 08:30- 10:30 med gruppfotografering.
 
Brandövning 09:00.
Alla barn har utegympa på Humpegård.
 
Kurator Åsa besöker gula gruppen efter lunch.

Alla går till skogen.
Med vänliga hälsningar
Förskoleklassens personal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar