Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

onsdag 9 maj 2018

Veckobrev vecka 20

Veckobrev vecka 20


Under nästa vecka fortsätter vi med temat förr och nu och går på utflykt till Kroktorpet onsdagen 16/5. Där går vi på studiebesök och leker lekar från förr. Vi äter även mat som vi tar med oss från matsalen. Det är därför viktigt att ha med vatten, frukt, bestick och något att äta ur, förlagsvis matlåda packat i en ryggsäck. Självklart är det viktigt med kläder efter väder.
 
Vi vill påminna om att fridsverksamheten är stängd onsdagen 16/5.


Tisdag 15/5 och torsdag 17/5 kommer barnen som börjar förskoleklass till höst på besök. Blåa-
och gula barnen träffar sina fadderbarn under tisdagen och gröna barnen träffar sina fadderbarn under torsdagen. Faddrarna får i uppdrag att visa fadderbarnen runt på skolan.


Fredagen 18/5 har vi gemensam utedag efter lunch tillsammans med årskurs 1.


Vi vill slutligen hälsa Malin välkommen som läser sitt sista år till förskolelärare. Malin följer med förskoleklassen vecka 20 och 21.


Måndag 14/5
Tisdag 15/5
Onsdag 16/5
Torsdag 17/5
Fredag 18/5
 
Inskolning. Blå och gul träffar sina fadderbarn.
Vi går till Kroktorpet. Ta med vatten, frukt, bestick, matlåda och ryggsäck.
 
Ingen fritidsverksamhet.
Inskolning. Grön träffar sina fadderbarn.
Gemensam utedag med årskurs 1 efter lunch.
Ha en trevlig helg!
Med vänliga hälsningar
Personalen i förskoleklass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar