Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

torsdag 31 maj 2018

Utflykt och skolavslutning

Hej!

På tisdag den 5/6 går vi på utflykt till skogen bakom Ättetorpskyrkan. Vi tar med lunch från skolan, men barnen behöver en tallrik eller matlåda att äta ifrån samt bestick. De behöver också en vattenflaska om det är varmt, något att sitta på och kanske en frukt.

Vår skolavslutning kommer hållas i Åby Arena, den 14 juni. Samling på skolan för barnen 8.15. Vi tågar bort till arenan där ni föräldrar är välkomna som åskådare. Avslutningen startar 8.45.
Efter avslutningen samlas vi klassvis på kortsidan av arenan, på gräsområdet bredvid tågspåren. Där önskar vi varandra glad sommar, och därefter får ni som vill ta med er era barn, och de som ska vara på frita går med de vuxna tillbaka till skolan.

Vänliga hälsningar
Sandra, Sandra & Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar