Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

måndag 14 maj 2018

5A, 5B, 5C

Hej!


Lite information om aktiviteter som kommer framöver!


Torsdag 17/5: Friluftsdag på IP under förmiddagen. På eftermiddagen är det lektion som vanligt. Eleverna byter om och duschar hemma. Lunchen serveras som vanligt på skolan. Samling i klassrummet 8:15. Ta med vattenflaska!


Onsdag 23/5: Kvillingespelen. Samling utanför grindarna på Åby IP 8:15. Eleverna ska vara ombytta och ha idrottskläder efter väder. Även vid regn genomförs Kvillingespelen. Skolan serverar pastasallad men eleverna måste ha med sig något att äta på och med. Kom ihåg vattenflaska!


Tisdag 29/5: Gruppfotografering på förmiddagen.


Tisdag 5/5: Eleverna slutar kl 13 - komp för Kolmården. De som åker skolskjuts har naturligtvis möjlighet att stanna kvar i skolan.


Torsdag 14/6: Skolavslutning. Eleverna samlas 8:15 för att gemensamt gå till Åby arena. Eleverna slutar senast kl 10:00.


Vänliga hälsningar
Personalen i femmanInga kommentarer:

Skicka en kommentar