Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

fredag 23 mars 2018

Vecka 12 för 5C

Hej! Under den här korta arbetsveckan har ändå mycket arbete hunnits med. Eleverna har bl a fortsatt med sina berättelser och avslutat arbetet med Stormaktstiden/Karolinska tiden. Hoppas att jag fått några att precis som jag gör gilla historia!. I syfte att bli ännu bättre på att använda sin engelska i skrift har vi i smågrupper verkligen analyserat elevexempel på "About me", rättat och kommenterat. Det har varit givande diskussioner och alla har bidragit (och lärt sig mer). Skönt att se att de kommit långt i detta ämne!
Nästa vecka på onsdag är det historiaprov, på torsdag ska berättelsen vara renskriven och klar. Efter det tar vi påsklov!
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar