Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

torsdag 29 mars 2018

Föräldrabrev år 2

Glad påsk allihop! 

Läsutmaning
Eleverna har fått hem en påsklovsutmaning. Eleverna ska genomföra olika uppdrag under veckan. Vi vill att ni föräldrar skriver en signatur på uppdragen. Klasserna har fått som utmaning att tillsammans minst samla ihop 120 kryss.

Intervjuer
Idag har eleverna fått underlag för att genomföra sina intervjuer. (Gäller ej de som ska intervjua någon i skolan.) Eleverna ska ha med sina intervjuer till skolan måndag den 16 april.

SimningSnart är terminen och simundervisningen slut. Vi vill påminna om att de som inte är klara med simundervisningen kan gå gratis på Åby badet onsdagar mellan 18.00 och 19.00. Någon av simlärarna är alltid där då.

Oskarsskolan
Vi har haft trevliga besök på Oskarsskolan och har fått prova på hur skolan var för 100 år sen.
Det finns möjlighet att besöka Oskarsskolan helgfria lördagar september till maj mellan 13.00 och 16.00.

Glad påsk önskar Sandra, Sandra och Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar