Åbymoskolan ligger i Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 400 elever från förskoleklass till år 6. Åbymoskolan består av två byggnader. I Lilla Åbymo går eleverna i F-1. Från årskurs 2-6 går eleverna i vår nybyggda skola. Till enheten hör även Sandtorpsskolan som är en F-3 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten.

fredag 9 februari 2018

V. 6 för 5C

Hej! Vilken vinter vi fått! Klassen leker verkligen på rasterna, många tillsammans, hoppas att de hela mellanstadietiden fortsätter med det! Jag har nu träffat er alla på utvecklingssamtal, känns bra att alla elever har så bra koll på vad de behöver utveckla och vad som redan nu fungerar bra. Många bra utvecklingsmål har vi satt upp men jag vill än en gång påminna om lästräningen, viktigt att det nu allt mer sätter sig. Läs gärna även hemma.
Eleverna har skrivit utvärdering av veckan i sina skoldagböcker, ni kan på måndag läsa om vad vi arbetat med. Ni kan då även läsa om att en hel del arbeten ska färdigställas v. 7, många har redan nu börjat inläsning till avslutande prov. Sedan blir det sportlov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar